Самият факт, че си събрал кураж да застанеш на старта е достоен за уважение,  а когато пресечеш и финала, без значение от класирането, това те прави Шампион в нашите очи. Браво на отбора на Приморско, за куража и за Лъвските Сърца! Вие вече сте нашите победители!
Направих си труда да изчисля, че при около 190 участници , които ще са средно 8 часа по трасето и среден пулс 120 удара в минута около 1 500 000 литра кръв ще бъдат изпомпани от тези Лъвски Сърца!!! Това споделя Стоян Василев във Facebook.

Живите легенди на Приморско от „Лъвско сърце“ финишираха успешно.

Фактите от „Лъвско сърце“ 2017:

Участниците в ултра крос триатлона през тази година бяха 190. Организаторите споделят, че са изненадани от значително по-големия брой състезатели през второто издание. Първата дисциплина изиска 3 километра плуване на плаж Перла, 116 километра планински велосипедизъм през тежки терени в Странджа и 21 километра бягане през пресечени местности. Триатлонът бе уважен и от състезатели от други държави. Дамите решили да премерят сили в „Лъвско сърце“ бяха 21. За перфектната организация на триатлона допринесоха Община Приморско и местни доброволци.

Лично след състезанието, Станислав Савов сподели маршрута от колоезденето:

https://www.youtube.com/watch?v=uCS2Ssl_QhY&feature=youtu.be

Лично градоначалникът Димитър Германов даде старт на събитието в 7:00 ч. с пистолет в ръка.

 

Вижте част от атмосферата с видеото на колегите от namoreto.bg:

https://www.youtube.com/watch?v=6ck75jH-osk

Коментари

Top