Приморско 24 – новините от Приморско

BALKAN AWARDS FOR TOURISM INDUSTRY 2017 е събите, на което връчват награди за принос в балканския туризъм. На церемонията се награждават хотелиери и общини с добри резултати. Домакин на приема бе Premier Best Western – София, а гости бяха известни журналисти и артисти.

Приморско е малка община, която по нищо не отстъпва на по-големите с развиването на успешен туризъм в страната. С всяка изминала година гостите на града се увеличават, а събитията през летния сезон не са малко. Морският град е желана дестинация за културен туризъм. Приморско има какво да показва и работи в правилна посока.

Призът за курортния град бе за Малка община с принос в туризма за 2017-та. Позлатена статуетка и грамота бяха връчени на Люба Желева при награждаването. Тази награда е гордост за Приморско, а до края на годината имаме възможност да бъдем наградени и за други номинации.

Екипът на Приморско 24 напомня, че морският град има цели 4 номинации в онлайн гласуването, в което с реални възможности за награда е Бегликташ.

Призоваваме всички да гласуват за Бегликташ тук: ТУРИСТИЧЕСКА АТРАКЦИЯ БЕГЛИКТАШ

https://www.youtube.com/watch?v=Z7w_QurXbIU

Коментари

Top