Стартира 10-ти юбилеен турнир „Димитър Минев“ 2018

Димитър Минев е един от основателите на Българската федерция по подводен риболов. Тази година турнирът е 10-ти юбилеен и както всяка година се провежда в негова чест и памет. В следващите дни предстои 50-ти юбилеен републикански турнир по подводен риболов на Федерацията по подводен риболов, която е създадена през 1968 г.  В днешния турнир състезанието е изключително интересно, тъй като е отборна игра по двойки. Наградите са достойни, а за тях се борят 20 двойки от България, Украйна и Русия. Всеки екзепляр – риба носи точки, като точките се смятат по определен коефицент. В зависимост от вида риба се определя броя на точките.

Състезанието беше уважено от д-р Димитър Германов, който пожела успех на участниците и безавариен финал. Стартът беше даден в 11:00 ч., но поради лошите метеорологични условия състезателите влезнаха от брега. Те ще имат на разположение 5 часа за отборната игра. Всички участници преминаха общ медицински преглед преди старта на състезанието.

Екипът на Приморско 24 желае успех на всички участници и успешен финал на клуба по подводен риболов на Приморско! Харесайте и следете официалната страница на Приморско 24 във facebook за повече снимки и видео от турнира.

Коментари

Top