Футболното първенство в морския град се превърна в незабравим празник за децата, изпълнен с много емоции, нови приятелства, забавления и награди. Още с откриването му организаторите дадоха заявка за провеждане на турнир от професионална величина. Три дни дванадесетте отбора, разпределени в две групи, се състезаваха на принципа „всеки срещу всеки“. След това първите два отбора от всяка група се срещнаха на полуфинала „на кръст“, а победителите премериха сили на финала.

Кметът на община Приморско награди футболистите в турнира и поздрави играчи и треньори за участието в спортното събитие проведено в Приморско. Община Приморско е основен спонсор на турнира, а Приморско 24 отразява събитието и резултатите в медийното пространство. Организаторите бяха безупречни, както всяка година.

„Берое“ спечели турнира „Приморско лято 2018„! На финала децата на наставника Атанас Димитров се наложиха с 3:0 над Етър (Велико Търново). Шампионите приключиха надпреварата с едно единствено равенство – срещу ДИТ в групите. Награди получиха и вратарите на ФК „ДИТ“ и ФК „НАЦИОНАЛ“. За най-полезни играчи бяха наградени Константин Николов от ФК „ЗВЕЗДИЧКА“ и Сашко Грънчаров от ФК „ЛЕВСКИ 08“. Кристиян Кръстев от ФК „НАЦИОНАЛ“ и Юлиян Гилов от ФК „ЦСКА“ бяха отличени за най-пробивни играчи.  Най-добрите голмайстори бяха Мишел Борел – 10 гола ФК „ДИТ“ и Мирослав Георгиев – 8 гола “ ФК „БЕРОЕ“.  На трето място се отредиха ФК „ЗВЕЗДИЧКА“, а четвърти останаха ФК „НАЦИОНАЛ“.

 

 

Коментари

Top