Годината е 2017-та! Най-добрата година с цели 4 номинации на Община Приморско за „Годишните награди в туризма 2017“, организирани от Министерството на туризма. Отправяме ви това предизвикателство до 11 декември. До тогава можете да гласувате. За ваше улеснение ще опишем механизма на гласуване.

Номинация на Община Приморско за „Община на 2017 г. за морски туризъм“

За да гласувате трябва да отворите линка на номинацията ТУК

Гласувайте като поставите отметка на Община Приморско и натиснете бутона ГЛАСУВАЙ. Това е номинацията, която можем да спечелим с ваша подкрепа. Не се колебайте и гласувайте! Резултатите към дата 28.11.2017 г. са:

  • Община Поморие – 50.34%
  • Община Приморско – 34.26%
  • Община Царево – 10.81%
  • Община Каварна – 4.76%

Номинация за „Туристическа атракция/обект“ – Бегликташ

За да гласувате трябва да отворите линка на номинацията: ТУК

Гласувайте като поставите отметка на Бегликташ, Община Приморско и натиснете бутона ГЛАСУВАЙ.

Номинация за „Туристическо събитие“– Национални фолклорни празници „Приморска перла“

За да гласувате трябва да отворите линка на номинацията: ТУК

Гласувайте като поставите отметка на Национални фолклорни празници Приморска перла, Община Приморско и натиснете бутона ГЛАСУВАЙ.

Номинация за журналистически ТВ материал: Приморско – перлените брегове – Виктор Димчев(Travel TV)

За да гласувате трябва да отворите линка на номинацията: ТУК

Гласувайте като поставите отметка на Приморско – перлените брегове – Виктор Димчев(Travel TV) и натиснете бутона ГЛАСУВАЙ.

Гласуването продължава до 11 декември. За да спечелим номинациите гласувайте освен от wi-fi мрежата в дома или офиса си и от мобилния си интернет през смартфона. Гласувайте и подсетете и ваши познати и гости да го направят. Сега имаме шанс да вземем престижните призове за 2017-та.

Защо да гласуваме и какво печелим ние като обикновени жители и хора от бизнеса?

Спечелвайки някой от призовете трябва да знаем, че правим реклама и то безплатна на градчето ни. Печели и бизнеса, тъй като с такава реклама ще дойдат повече туристи и съответно ще посетят вашия хотел или къща за гости, ще обядват и вечерят във вашия ресторант. Трябва да сме единни в такива конкурси, когато можем да помогнем с гласуване, което не отнема повече от 2 минути. Ако сте хотелиер или ресторантьор, вероятно имате фен страница на бизнеса си във фейсбук. Споделете линка на тази статия там. Така тя ще достигне до повече хора и ще гласуват и вашите доволни клиенти и гости.

 

 

Коментари

Top