Ерата на метлите отминава – /видео/

Ерата на метлите за почистване на градските улици свършва! Революционната машина за градско почистване – Glutton Electric е вече в Приморско. Подходяща за почистване на парка, почистване на улици, пешеходни зони, център – Glutton® е универсална почистваща машина за градски отпадъци на всякакви терени с капацитет на работа повече от 12 ч.

 

https://www.youtube.com/watch?v=6ZyYgP42d-A

 

Община Приморско ще почиства пешеходните зони на града с  иновативна вакуумна почистваща машина, която елиминира нацяло вредните емисии и вдигането на прах при ръчно почистване през  сухите  сезони.  Новият модел машина 2211 Electric на белгийския производител Glutton  е печелила  златен медал от конкурса за иновативни продукти на Международен пловдивски панаир 2016г.

Възможности и капацитет:

Това е поредната иновация, която общинското ръководство въвежда в общината и ще допринесе за комфорта и приятното впечатление на посетителите на града.Машината е електрическа, лесно се задвижва и управлява напред и назад. С голяма мощност е и като прахосмукачка събира всякакъв отпадък, като има възможност да засмуче пластмасова бутилка до 2 литра. Сметосъбирачката е безшумна и с нея  почистването става по-бързо и лесно и заменя голяма част от ръчния труд, който се полага за метене. Освен по-добро, почистването с модерна техника е и по-лицеприятно .  Отпадъците се събират в пластмасов контейнер с вместимост 240 литра. С машината лесно се почиства под пейките, а също така и около дървета, където е трудно достъпно.  Машината ще е от изключителна помощ и през есенния сезон, когато започне окапването на листата и е трудно справянето само с ръчен труд.

Коментари

Top