• 11.08.2017
  • 21:00
  • Спортна зала

Кои са група СИГНАЛ?

Иска ли питане? Нека все пак отбележим някои важни факти за тях:

За 40 години бандата има 18 албума и над 7000 концерта. През 1978 година Данчо Караджов, Румен Спасов и Христо Ламбрев се дистанцират от група „Златни струни” и поставят началото на „Сигнал”. Година по-късно на лице е  първият им албум и първите им големи хитове.

Наричат ги “бунтарите на българския рок”. През 1982 година на концерт в Бургас милицията започва да бие фенове. Групата отказва да продължи, заради което получава забрана да свири за една година.

Днес, 14 песни на Сигнал са в класацията “500-те най-велики песни на България за всички времена”. Те са първата група с двоен рок албум в историята на музиката у нас, а през тази година обещават нова песен.

СИГНАЛ с концерт в Приморско – дата и място на събитието:

Легендарната група СИГНАЛ ще направи юбилеен концерт в Приморско. 40-та годишнина на рок легендите се очаква с нетърпение от жители и гости на градчето. Момчетата от СИГНАЛ ще разчупят сцената на 11 август 2017 година в спортната зала. Мястото на събитието се намира в новата част на Приморско. Концертът е под егидата на кмета на Община Приморско – д-р Димитър Германов.
Началото на концерта е в 21:00 ч. Билети могат да се закупят пред сградата на Общината. В деня на концерта можете да се сдобиете с билети пред спортната зала. Освен 100% рок се очаква и атрактивно мото шоу.

Ако сте жители на Приморско или гости на морския град, заповядайте на това уникално събитие!

https://www.youtube.com/watch?v=7Lz89fd1u-Y

Коментари

Top