• 07.08.2017
  • 20:30
  • Китен, пред сградата на кметството

Когато лятото е в разгара си, е време за лятно турне и за един истински Карамбол, който ще спретнат изпълнителите на едноименното парче заедно с всички отпускари.

„Скандау“, Део, Лео, Дичо, Играта и Девора са приготвили вече банските и джапанките си и нямат търпение да изненадат феновете с най-любимите им летни хитове. „От юни до август“, „Даваме повече“, „Айде на морето“, „Шесто чувство“, „Мафия“ и много други парчета ще звучат и радват хората по морето от началото на август.

Лятно турне ТОТО КАРАМБОЛ

Лятно турне ТОТО КАРАМБОЛ :))))Заедно със СкандаУ, Leo Bianchi, Део, Девора, Играта и Дичо :)Виж кога и къде :)Български Спортен Тотализатор

Публикувахте от City Radio and Television в 21 юли 2017 г.

Изпълнителите са избрали морската столица Варна за начало на турнето „ТОТО Карамбол“, където концертът ще бъде на 1 август в Приморски парк. Следват Несебър – на 2 август на сцената на Амфитеатъра, Созопол – на 3 август на сцената на Амфитеатъра, Бургас – на 4 август на площад Тройката, Поморие – на 5 август, сцената на централния площад до общината, Приморско – 6 август, сцената до общината, Китен – на 7 август, пред сградата на кметството. Турнето „ТОТО Карамбол“ ще завърши в Царево на 8 август на централния площад. Всички концерти започват в 20.30 часа и са безплатни.

Генерален спонсор е Български спортен тотализатор, който от своя страна ще предостави на посетителите възможността да закупят на място талони от моментните лотарийни игри с печалби за милиони.

Тази година лятото ще е горещо и незабравимо, а положението ще е КАРАМБОЛ за всички, които дойдат на концертите и се забавляват с нас!

Коментари

Top